Specialist in buitenreiniging

Dakreiniging Friesland

Professionele dakreiniging verbetert de uitstraling van uw huis.

Dakreiniging Friesland door WEST reiniging

Bent u op zoek naar dakreiniging in Friesland? Dakreiniging is essentieel vanwege atmosferische vervuiling, algen, mossen en groene en zwarte aanslag die uw dakpannen kunnen aantasten. Deze vervuiling kan leiden tot problemen zoals poreuze en afbrokkelende dakpannen, vorstschade en onherstelbare zichtbare schade door zuren afgescheiden door mossen.

Professionele Dakreiniging in Friesland

Het team van WEST Reiniging staat klaar om uw dak grondig te reinigen en te impregneren. Ons professionele reinigingsproces zorgt ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat uw dak reinigen door de experts van WEST Reiniging.

Waarom is Dakreiniging Belangrijk?

"Onderhouden is beter dan repareren"
"Reinigen is goedkoper dan vervangen"
"Nu investeren is besparen in de toekomst"

Door uw dak regelmatig te laten reinigen en preventief te onderhouden, verlengt u de levensduur van uw dakpannen aanzienlijk. Dit bespaart u op de lange termijn kosten voor reparaties en vervanging en verbetert de uitstraling van uw woning.

Soorten Daken die Wij Reinigen

WEST Reiniging is gespecialiseerd in het reinigen van diverse veelvoorkomende daktypen, waaronder:

  • Leien dak: Zowel kunstleien als natuurleien kunnen vervuild raken. Periodieke reiniging en impregnatie voorkomen problemen en houden uw leien dak in topvorm.
  • Rieten dak: Rieten daken zijn gevoelig voor mos- en algengroei. Regelmatige reiniging behoudt de authentieke uitstraling en voorkomt reparaties.
  • Plat dak: Platte daken, vooral bitumendaken, zijn vatbaar voor groene aanslag. Wij reinigen deze professioneel zonder oplosmiddelen om de toplaag te beschermen.
  • Serre dak: Houd uw veranda, serre of terrasoverkapping schoon door jaarlijkse reiniging. Dit voorkomt mos- en algengroei en behoudt de oorspronkelijke uitstraling en lichtinval.

Hoe Reinigen Wij Uw Dak?

Onze stoomreinigingsmethode verwijdert alle vervuiling effectief. Met heet water onder aangepaste druk stomen wij uw dak schoon, waarna het direct zichtbaar schoner is. Door periodiek preventief onderhoud blijft uw dak langdurig vrij van vervuiling.

Anti-Alg en Mosbehandeling

Na het stoomreinigen raden wij aan een anti-alg en mosbehandeling toe te passen, gecombineerd met impregneren. Dit beschermt uw dakpannen tegen nieuwe alg- en mosvorming en verlengt de periode van reinheid.

Impregneren/Hydrofoberen

Door impregneren worden uw dakpannen water- en vuilwerend, terwijl ze ademend blijven. Dit voorkomt vochtproblemen en beperkt de groei van algen en mossen, waardoor uw dak langer schoon blijft.

Voorbeeldprojecten

Wij hebben ruime ervairng met het reinigen van daken in Noord Nederland.

Warmwater reiniging in Exmorra
Reinigen van een woning in Dronrijp
Reinigen van een vakantiewoning in Katlijk
Reinigen van een dak en topgevel in Warns

Offerte Aanvragen

Neem direct contact op met WEST Reiniging voor een vrijblijvende offerte voor dakreiniging. 

Werkgebied

Wij reinigen dagelijks daken in Friesland, Groningen en Drenthe en staan klaar om u van dienst te zijn. In Friesland werken wij in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Franker, Lemmer, Joure, Sneek en diverse andere steden en dorpen.