Specialist in buitenreiniging

Cementsluier verwijderen

Cementsluier is verleden tijd. Wij kunnen de strepen en vlekken van uw raam halen. Cementsluier is herkenbaar aan de strepen en of vlekken op de buitenkant van het raam. Cementsluier komt door weersinvloeden op de gevel. Regen kan mineralen in de voeg oplossen en deze mineralen kunnen in veel gevallen strepen op het raam veroorzaken. Wij kunnen deze strepen verwijderen en dat is veel goedkoper dan een nieuw raam er in laten zetten. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen.

Het verwijderen van een cementsluier

Witte aanslag op de gevel is een grote ergernis voor veen bouwbedrijven en eigenaren van woningen en vastgoed. 

Er bestaat veel discussie over de verschillende typen aanslag. Wij onderscheiden 3 soorten: cementsluier, kalkuitbloei en zoutuitbloei. Cementsluier ontstaat wanneer niet netjes wordt gewerkt tijdens het metselen, en wanneer de nog vochtige metselspecie over de gevel wordt uitgesmeerd.

Zowel kalkuitbloei en zoutuitbloei zijn wit en ze ontstaan door een chemisch proces in de metsel- en voegspecie. Een zoutuitbloei gaat vanzelf weg omdat het goed oplost in (regen)water. Kalkuitbloei en cementsluier kun je laten verwijderen door gevelreiniging.

En dan heb je nog gevels die veel water opzuigen en dat ga je zien door mineralenwerking op de steen. dit gebuurt vaak op de hoeken vaan de woning of onder vensterbanken.

Wat kan WEST Reiniging voor u betekenen?

  • Cementsluier van baksteen verwijderen
  • Cementsluier verwijderen met hogedrukreiniger
  • Cementsluier verwijderen van buitenmuur
  • Cementsluier verwijderen met metselwerk
  • Cementsluier gevel verwijderen

Naast de bovenstaande diensten kunnen wij u verder helpen met alle uitdagingen omtrent het verwijderen van een cementsluier. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle voordelen van WEST Reiniging als partner voor uw uitdaging!