Specialist in buitenreiniging

Dak impregneren

WEST Reiniging is dé expert op het gebied van dak impregneren. Al jaren impregneren wij daken in Friesland, Groningen, Drenthe en meer provincies binnen Nederland. Bekijk onderstaand direct wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Dak schoonmaken en impregneren

Dakpannen schoonmaken en impregneren is een manier om dakpannen te beschermen. Want dakpannen blijven bloot staan aan de weersinvloeden worden zij, zonder de juiste bescherming op den duur poreus, beschadigd en vuil.

Dak impregneren en coaten

Het impregneren van dakpannen kan op de keramische als betonnen dakpannen worden toegepast. Door het impregneren wordt er een waterdichte en waterafstotende laag op de dakpannen aangebracht, zogenoemde coating. Mos, algen, schimmel en vuil kunnen zich niet meer hechten.

Impregneren dak: wanneer nodig?

Het is goed om te kijken in welke omgeving een dak staat. Als er veel bomen om het dak staan is het niet altijd interessant om het dak te impregneren. Als het dak zonlicht weinig krijgt is de soms beter om eens per twee jaar het dak te laten behandelen met een algen- en mos doder om zo het dak brandschoon te maken én houden.

Wat zijn de voordelen?

  • Mos en algen hebben minder kans om op de pannen te hechten.
  • De daken blijven esthetisch langer mooi en schoon.
  • Vorstschade aan de pannen zal aanzienlijk afnemen.
  • Pannen worden minder snel poreus.

Dakpannen reinigen en impregneren door WEST Reiniging?

Het team van WEST Reiniging kan samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw dak. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u. Direct vrijblijvende offerte aanvragen.

Gevel laten impregneren?
Lees hier meer informatie over het laten impregneren van uw gevel.