Specialist in buitenreiniging

Graffiti Verwijderen

WEST Reiniging is dé expert op het gebied van graffiti verwijderen. Al jaren verwijderen wij Graffiti in Friesland, Groningen, Drenthe en meer provincies binnen Nederland. Bekijk onderstaand direct wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Graffiti Reiniging

Gevels van woningen, panden van monumenten die beklad worden door graffiti, het komt jammer genoeg veel voor. Niet alle graffiti is kunst. Graffiti is een soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Gelukkig kan het team van WEST Graffiti Verwijderen en de ondergrond reinigen.

Er zijn een viertal technieken voor graffiti verwijderen, afhankelijk van het type ondergrond van de muur. Dit technieken zijn stoomcleanen, chemisch cleanen, overschilderen en schoonstralen.

Stoomcleanen van graffiti

Graffiti verf verwijderen met stoomcleanen is de eerste methode. De verf wordt door de hoge temperatuur week. Het voordeel is dat we geen enkele nieuwe reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken. Stoomcleanen is een techniek die we inzetten op de ondergrond en het type verf dit.

Chemisch reinigen van graffiti

Graffiti weghalen door chemische reiniging is de tweede methode. De graffiti's laten zich makkelijk met een reinigingsmiddel reinigen. We gebruiken reinigingsmiddelen welke biologische afbreekbare zijn. Dit passen we vaak toe op gladde geschilderde (niet-minerale) oppervlakken. De verf lost op in het reinigingsmiddel, terwijl we het oppervlak schoonspuiten.

Overschilderen

Het overschilderen van graffiti is de derde methode. Bij geschilderde ondergronden is het soms het beste om de graffiti over te schilderen. Ook dit kunnen wij voor u doen. Wij zoeken de juiste kleur en zullen de wand overschilderen waar de graffiti is. Dit doen wij zodat de ondergrond niet beschadigd zal worden en dit zal de oospronkelijke verflaag op de gevel ten goede komt.

Schoonstralen van graffiti

Een vierde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen door middel van stralen. We stralen de graffiti zonder de ondergrond te beschadigen. Met deze reinigingstechniek verwijderen wij graffiti snel, effectief en zonder beschadiging van de ondergrond.

Waarom een anti-graffiti coating aanbrengen?

Graffiti is vaak een vervelend maar ook kostbaar probleem. Ieder jaar wordt er veel geld uitgegeven aan het verwijderen van graffiti van objecten, gevel en gebouwen. Verwijder graffiti eenvoudig door een anti-graffiti coating aan te brengen.

Soorten anti-graffiti coatings

Afhankelijk van de ondergrond en de gevoeligheid van het doelwit zijn er verschillende soorten anti-graffiti coatings.

Semi-permanent

Semi-permanente anti-graffitisystemen kunnen worden toegepast op bijna alle ondergronden. Naast de anti-graffiti eigenschappen is je ondergrond ook beschermd tegen vocht en atmosferische vervuilingen waardoor bijvoorbeeld algen nauwelijks de kans hebben om zicht te hechten op de ondergrond. Alleen water is nodig voor het succesvol weghalen van bekladding. Wanneer er graffiti verwijderd word, dient de coating opnieuw aangebracht te worden voor optimale bescherming. De semi-permanente anti-graffiti coatings zijn zowel transparant verkrijgbaar als in kleur.

Permanent

Permanente anti-graffiti coatings bieden een duurzame en effectieve bescherming waardoor graffiti en inkten eenvoudig meerdere keren te verwijderen zijn. De ondergrond kan gereinigd worden waarbij de coating niet wordt aangetast. Voor de verwijdering van graffiti op een beschermde ondergrond is lichte chemische ondersteuning nodig van een biologisch afbreekbare REMOVER. De permanente anti-graffiti coatings zijn zowel transparant verkrijgbaar als in kleur.

Offerte aanvragen voor het verwijderen van graffiti?

Wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Heeft u een andere Gevelreinigingsdienst nodig?
Bekijk gerust het overzicht van alle gevelreinigingsdiensten.