Specialist in buitenreiniging

Bedrijfspand reinigen

WEST Reiniging is dé expert op het gebied van bedrijfspand reiniging. Al jaren reinigen wij bedrijfspanden in Friesland, Groningen, Drenthe en meer provincies binnen Nederland. Bekijk onderstaand direct wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Bedrijfspand laten reinigen

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Komt een potentiële klant voor het eerst bij u langs of staat uw bedrijfspand in het zicht bij een groot publiek? Dan wilt u dat uw pand er netjes en schoon uitziet. West specialist in buiten reiniging helpt u graag bij het bedrijfspand reinigen.  

Vrijblijvend advies over het reinigen van uw bedrijfspand.

Een bedrijfspand reinigen is specialistisch werk. Elkpand, materiaal en wenzen van de klant is weer anders. Verschillende materialen vragen namelijk om verschillende reinigingsmethoden. Ook is de methode voor reiniging afhankelijk van het type vuil. Zo kan uw gevel verkleurd zijn, uw damwand vervuild zijn met lichte aanslag of kunnen uw dakgoten verstopt raken met mos en bladeren. Of vuil en stof rondom uw pand zorgen voor een stoflaag op de zonnepanelen. Wij kunnen voor al deze problemen de oplosssing zijn.

Offerte aanvragen

Voor we beginnen met het reinigen van uw bedrijfspand komen we eerst vrijblijvend bij u langs om u een passende offerte te maken. Die aansluit op uw wensen. Tijdens dit locatiebezoek doen we onderzoek naar het te reinigen gedeelte en bepalen we welke reinigingsmethode hiervoor geschikt is.

Het reinigen van uw bedrijfspand omvat gevelreiniging, damwand reiniging, dakreiniging en glasbewassing. geven u graag vrijblijvend advies of deze typen reiniging in uw situatie ook wenselijk zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.