Specialist in buitenreiniging

Impregneren

WEST Reiniging is dé expert op het gebied van impregneren. Al jaren impregneren wij gevels, daken, schoorstenen, muren en terrassen in Friesland, Groningen, Drenthe en meer provincies binnen Nederland. Bekijk onderstaand direct wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Waarom laten impregneren?

Het impregneren van uw gevel, dak, schoorsteen, muur of terras voorkomt veroudering van de steen, daarnaast worden vuil en groene aanslag tegengegaan. Ze zijn continu onderhevig van regen, algengroei en vorst. Door te impgreneren wordt steen en cement waterafstotend wat vochtvorming tegengaat. Zo blijft uw gevel, dak, schoorsteen, muur of terras langer goed en mooi. Ook scheelt het aanzienlijk in onderhoud. 

Impregneren door WEST Buitenreiniging

WEST Buitenreiniging helpt u graag verder met uw impregneerproject. Geen klus is te groot of te klein. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige specialisten, zijn wij de aangewezen partij voor elke reiniging- en impregneerklus. Neem contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord en tevredenheid met de offerte, gaan we graag voor u aan de slag! 

Bekijk ook onze andere diensten