Specialist in buitenreiniging

Graffiti Reiniging

WEST Reiniging is dé expert op het gebied van graffiti verwijderen. Al jaren reinigen wij graffiti in Friesland, Groningen, Drenthe en meer provincies binnen Nederland. Bekijk onderstaand direct wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Graffiti

Graffiti Reiniging nodig? Gevels van woningen, panden van monumenten die beklad worden ontmoet graffiti. Het komt jammer genoeg veel voor. Niet alle graffiti is kunst. Graffiti is een soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Gelukkig kan het team van WEST, specialist in buitenreiniging, graffiti.

Er zijn viertal technieken voor graffiti, afhankelijk van het type ondergrond van de muur. Dit technieken zijn stoomcleanen, chemisch en overschilderen. De informatie over welke methode WEST Reiniging het beste in kan zetten voor de verwijderd van de graffiti.

De deur stoomcleanen van het reiniging

Graffiti verf verwijderen met stoomcleanen is de eerste methode. We hebben het oppervlak van de Hoge Druk onder hoge druk. De verf wordt door de hoge temperatuur week en verloren in het water. Het voordeel is dat we geen enkele nieuwe reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken. Stoomcleanen is een techniek die we inzetten op de ondergrond en het type verf dit.

10.

Graffiti weghalen deur chemische reiniging is de tweede methode. De graffiti's laten zich makkelijk met een reinigingsmiddel. We zijn van de biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Dit passen we vaak toe op gladde van geschilderde (niet-minerale) oppervlakken. De verf verloor op in het reinigingsmiddel, het oppervlak schoonspuiten.

Schilderen (Schilderen)

De van graffiti deur is de derde methode. Bij geschilderde ondergronden is het soms het beste om de graffiti over te schilderen. Ook dit kunnen wij doen voor u. Wij zoeken de kleur juiste en zal de wand overschilderen waar de graffiti puist. Dit doen wij de ondergrond niet beschadigd, wat de oospronkelijke verflaag op de gevel niet ten goede komt.

De deurstralen van het in leven zing

Een vierde mogelijkheid is om de graffiti te verwijderen deur middel van stralen (van vochtstralen). We hebben een straalmiddel ontmoet. Dit straalmiddel kan zeer zacht zijn we de ondergrond niet beschadigen. Dit mengsel van water met straalmiddel we vervolgens tegen de ondergrond.

Met de reinigingstechniek die verleden bij het type ondergrond verwijderen wij graffiti snel, effectief en zonder beschadiging van de ondergrond.

Waarom een anti-graffiti coating aanbrengen.

Graffiti is vaak een vervelend maar ook kostbaar probleem. Ieder jaar wordt er veel geld uitgegeven aan het verwijderen van graffiti van objecten, gevel en gebouwen. Verwijder graffiti eenvoudig door een anti-graffiti coating aan te brengen.

Soorten anti-graffiti coatings

Afhankelijk van de ondergrond en de gevoeligheid van het doelwit zijn er verschillende soorten anti-graffiti coatings.

Semi-permanent

Semi-permanente anti-graffitisystemen kunnen worden toegepast op bijna alle ondergronden. Naast de anti-graffiti eigenschappen is je ondergrond ook beschermd tegen vocht en atmosferische vervuilingen waardoor bijvoorbeeld algen nauwelijks de kans hebben om zicht te hechten op de ondergrond. Alleen water is nodig voor het succesvol weghalen van bekladding. Wanneer er graffiti verwijderd word, dient de coating opnieuw aangebracht te worden voor optimale bescherming. De semi-permanente anti-graffiti coatings zijn zowel transparant verkrijgbaar als in kleur.

Permanent

Permanente anti-graffiti coatings bieden een duurzame en effectieve bescherming waardoor graffiti en inkten eenvoudig meerdere keren te verwijderen zijn. De ondergrond kan gereinigd worden waarbij de coating niet wordt aangetast. Voor de verwijdering van graffiti op een beschermde ondergrond is lichte chemische ondersteuning nodig van een biologisch afbreekbare REMOVER. De permanente anti-graffiti coatings zijn zowel transparant verkrijgbaar als in kleur.

Hét graffiti?

Neem direct contact op met WEST Reiniging voor een snelle en nauwkeurige aanpak van vraag een vrijblijvende aan offerte. Wij helpen u graag verder.